Hopp til innhold


Taco med lammekjøttdeig

Klassisk taco med lammekjøttdeig.

30 minutter
Enkel
4 porsjoner

Ingredienser

(4 porsjoner porsjoner)

  • 500 g lammekjøttdeig
  • 2 ss olje
  • 0,5 dl vann
  • 2-3 ts hjemmelaget tacokrydder

Slik gjør du det:

  1. Varm opp olje i en stekepanne, ha i kjøttdeig og stek på høy varme til den er brunet og gjennomstekt. Hakk opp kjøttdeigen i biter underveis mens du steker, og pass på at den ikke blir brent!

  2. Når kjøttet er gjennomstekt skrur du ned varmen og tilsett 0,5 dl vann og et par ts tacokrydder. La kjøtt, vann og krydder steke videre på middels varme et par minutter.

  3. Server kjøttet i potetlefse sammen med tacosaus, salsa og rømme.

Tips! Hvis du vil toppe oppskriften med noe annet enn vanlig rømme kan du bruke denne oppskriften på dipp.

Hvorfor er beitedyr en del av vårt spiselige biomangfold?

Ingredienser

(4 porsjoner)

  • 500 g lammekjøttdeig
  • 2 ss olje
  • 0,5 dl vann
  • 2-3 ts hjemmelaget tacokrydder
Tilbake til toppen