Hopp til innhold


Ren Mat

Økologisk Norge gir ut inspirasjonsmagasinet Ren Mat. Få 100 sider om miljøvennlig mat rett i postkassen, hver sesong.

Ren Mat er Norges eneste inspirasjonsmagasin om økologisk mat og grønn livsstil. Vi har trua på at kunnskap og inspirasjon om hvordan maten produseres kan bidra til fornuftige og velsmakende matvalg. Ikke minst det å bli kjent med folka bak maten, som produserer ærlig mat dyrket på naturens premisser.

Gjennom å formidle nyheter, oppskrifter, forskning og reportasjer på en grundig og inspirerende måte, håper vi at produsenter motiveres til å dyrke og forbrukere blir inspirert til å etterspørre sunne og bærekraftige alternativer.

Magasinet Ren Mat kommer ut fire ganger i året, fordelt på sesongene. Som medlem i Økologisk Norge mottar du magasinet i posten ved hver utgivelse. 

Podkast

I 2020 tok Ren Mat til studio for å lage en splitter ny podkast! Gjennom ti episoder har vi rettet et undersøkende blikk mot råvarer, bønder, ildsjeler, produsenter og produkter som setter grønn hverdag og bærekraft i høysetet. Du finner podkasten «Ren Mat» der du hører på podkast, blant annet hos iTunes og Spotify. God lytt!

renmat.no

På nettsiden vår renmat.no finner du oppskrifter og artikler om ernæring, råvarer og og nyttige tips. Den blir kontinuerlig oppdatert. Artikler fra papirutgaven kommer ikke nødvendigvis på nettsiden, eller omvendt, og det er lurt å følge med begge steder.

Følg oss også på Facebook og Instagram, @renmatno, hvor vi legger ut enda mer enn det som kommer i blad og på nett.

 

God lesning!

Tilbake til toppen