Hopp til innhold

Økoguiden

Nå har det blitt lettere å finne veien til gårdsutsalg, butikker med godt økologisk utvalg, spisesteder og mye mer! Guiden finner du her

Din økobedrift i Økoguiden?

Økologisk Norges økoguide gir små og store tilbydere i økomarkedet større synlighet. Som tilbyder av økologiske varer, tjenester eller opplevelser kan du profilere din bedrift i Økoguiden med tekst, bilder og logo. Kartposisjon, sertifiseringer og miljømerkinger vil også være synlig, samt din egen beskrivelse av det du tilbyr.

Du kan selv legge inn søkeord som gjør det lett for kundene dine å finne frem til akkurat deg og dine varer. Du kan også – når som helst, via en egen lenke – endre, stryke eller tilføye informasjonen i din oppføring. I tillegg mottar alle tilbydere i guiden en årlig e-post for egenkontroll og eventuelle oppdateringer.

Økoguide på mobilen

Økologisk Norge har oppgradert Økoguiden til mobiltilpasset format med gode kartfunksjoner.

Dersom du lagrer nettsiden på hjem-skjermen på smarttelefonen din, vil Økoguiden fungere som en ordinær app. 

Hvordan lagre nettsiden på mobilen din? Med iOS / Safari så trykker man på "dele-funksjonen (firkant med pil)", velger "Legg til hjemskjerm" og gir snarveien et navn. 

Bli bedriftsmedlem

Ønsker du i tillegg å bli bedriftsmedlem? Da kan du fylle ut skjemaet nederst på siden og sende inn. Som bedriftsmedlem i Økologisk Norge får du også andre muligheter for å profilere din bedrift, for eksempel med annonser på våre nettsider og i vårt inspirasjonsmagasin Ren Mat

Har du spørsmål om medlemskap? Ta kontakt på post@okologisknorge.no 

 

Den nye økoguiden er tilrettelagt og optimalisert for mobile enheter, søkemotoroptimalisert, GPS-basert og lett tilgjengelig i form av en progressiv web app (PWA). Den store fordelen med en PWA, er at den også fungerer selv med dårlig nettforbindelse, hvis du har lastet den ned på telefonen din i forkant. Vi lagrer ikke informasjon om brukerne.

 

Vil du være med i Økoguiden eller har noe på hjertet? Ta kontakt på post@okologisknorge.no

 

Innmelding for bedrifter og institusjoner

Organisasjonsnummer i Brreg
Postadresse
Firesifret postnummer i Norge
Fornavn Etternavn
Kryss av her hvis du ønsker Økonytt som epost
Tilbake til toppen