Hopp til innhold

Ny, kartbasert Økoguide

Økologisk Norges nye økoguide gjør det lettere å finne små og store økotilbydere av lokalmat, tjenester og opplevelser.

Økologisk Norge har i 2020 totaloppgradert Økoguiden til mobiltilpasset format med gode kartfunksjoner. Nå har det blitt lettere å finne veien til gårdsutsalg, butikker med godt økologisk utvalg, spisesteder og mye mer! Den nye guiden finner du her

Økoguide på mobilen

Dersom du lagrer nettsiden på hjem-skjermen på smarttelefonen din, vil Økoguiden fungere som en ordinær app. Der får du informasjon om både produkt og produsent, kontaktinfo og veiviser i kart, slik at du enkelt finner frem til øko-tilbud der du er, eller dit du skal reise til. Last ned applikasjonen før du reiser, så fungerer den også med dårlig nettforbindelse. 

Hvordan lagre nettsiden på hjemskjermen, lurer du kanskje på? Med iOS / Safari så trykker man på "dele-funksjonen (firkant med pil)", velger "Legg til hjemskjerm" og gir snarveien et navn. 

Din økobedrift i Økoguiden?

Økologisk Norges nye økoguide gir små og store tilbydere i økomarkedet større synlighet. Som bedriftsmedlem og tilbyder av økologiske varer, tjenester eller opplevelser kan du profilere din bedrift i Økoguiden med tekst, bilder og logo. Kartposisjon, sertifiseringer og miljømerkinger vil også være synlig, samt din egen beskrivelse av det du tilbyr.

Du kan selv legge inn søkeord som gjør det lett for kundene dine å finne frem til akkurat deg og dine varer. Du kan også – når som helst, via en egen lenke – endre, stryke eller tilføye informasjonen i din oppføring. I tillegg mottar alle tilbydere i guiden en årlig e-post for egenkontroll og eventuelle oppdateringer.

Bli bedriftsmedlem

Ønsker du å bli bedriftsmedlem og få ditt tilbud med i Økoguiden? Da kan du fylle ut skjemaet nederst på siden og sende inn. Som bedriftsmedlem i Økologisk Norge får du også andre muligheter for å profilere din bedrift, for eksempel med annonser på våre nettsider og i vårt inspirasjonsmagasin Ren Mat

Har du spørsmål om medlemskap? Ta kontakt med ida@okologisknorge.no 

 

Den nye økoguiden er tilrettelagt og optimalisert for mobile enheter, søkemotoroptimalisert, GPS-basert og lett tilgjengelig i form av en progressiv web app (PWA). Den store fordelen med en PWA, er at den også fungerer selv med dårlig nettforbindelse, hvis du har lastet den ned på telefonen din i forkant. Vi lagrer ikke informasjon om brukerne.

 

Vil du være med i Økoguiden eller har noe på hjertet? Ta kontakt på okoguiden@okologisknorge.no

 

Innmelding for bedrifter og institusjoner

Organisasjonsnummer i Brreg
Postadresse
Firesifret postnummer i Norge
Fornavn Etternavn
Kryss av her hvis du ønsker Økonytt som epost
Tilbake til toppen