Taco med fisk
Taco med fisk er supergodt og veldig enkelt! Velg selv om du steker fisken i ovn eller stekepanne.
Ingredienser
(4 porsjoner porsjoner)
- 500 g fiskefilet av hvit fisk
- 0,5 dl olje
- 2-3 ts hjemmelaget tacokrydder
Slik gjør du det:
Du kan steke fisken i ovnen eller i stekepanna.
-
Del fisken opp i smale strimler, 1-2 cm tykke.
-
Bland sammen olje og krydder i en bolle. Legg fiskestrimlene i bollen og bland forsiktig sammen slik at alle strimlene blir dekket av olje og krydder.
-
Skal du steke fisken i en stekepanne heller du litt av oljen fra fisken over i en stekepanna. Varm opp og stek fisken på svak til middels varme til den er gjennomstekt, rundt 2-3 minutter på hver side. Fisken er ferdig når den flaker seg (se tips).
-
Steker du fisken i ovnen fordeler du fisk med olje og krydder utover et stekebrett med bakepapir. Stek fisken midt i ovnen på 180 grader i 5-8 minutter. Fisken er ferdig når den flaker seg.
-
Server fisken i potetlefse sammen med tacosaus, salsa og rømme.