Fisketaco
Taco med fisk er supergodt og veldig enkelt! Velg selv om du steker fisken i ovn eller stekepanne.
Ingredienser
(4 porsjoner porsjoner)
- 500 g fiskefilet av hvit fisk
- 0,5 dl olje
- 2-3 ts hjemmelaget tacokrydder
Slik gjør du det:
Stek fiske enten i stekepanne eller i ovn.
-
Del fisken opp i smale strimler, ca. 2 cm tykke.
-
Bland sammen olje og krydder i en bolle. Legg fiskestrimlene i bollen og bland forsiktig sammen slik at alle strimlene blir dekket av olje og krydder.
-
Stek fisken stekepanne: Hell litt av oljen fra fisken over i en stekepanne. Varm opp og stek fisken på svak til middels varme til den er gjennomstekt, ca. 3 minutter på hver side. Fisken er ferdig når den flaker seg (se tips).
-
Stek fisken i ovn: Fordel fisk med olje og krydder utover et stekebrett med bakepapir. Stek fisken midt i ovnen ved 180 grader i ca. 8 minutter. Fisken er ferdig når den flaker seg (se tips).
-
Server fisken i potetlefse sammen med tacosaus, salsa og rømme.