Hopp til innhold


Økoguiden

Vår guide til alt og alle av økologiske tilbud. For deg som næringsdrivende, stor eller liten forbruker, turist eller bare nysgjerrig. Økoguiden er mobiltilpasset og GPS-basert.

Økologisk Norge har utviklet en mobiltilpasset og kartbasert økoguide. 

Økologisk Norges oppdaterte Økoguide skal gi deg som er økoprodusent, økoforhandler eller tilbyr tjenester i øko-segmentet, en enda bedre mulighet for å nå direkte ut til akkurat dine kunder, de som ønsker å kjøpe akkurat det du vil selge. Guiden har fått en betydelig teknisk oppgradering og oppdatering.

Økoguide på mobilen

 I Økoguiden kan du som er øko-kunde finne fram til økovarer og andre tilbud over hele landet. Du kan også legge økoguiden som et ikon på hjemskjermen på mobilen, så du lett kan finne fram til øko-tilbud der du er, eller der du skal reise til, med informasjon om tilbudet, kontaktinfo og veiviser i kart.

Profilering for økobedrifter

Økologisk Norges økoguide skal gi små og store tilbydere i økomarkedet større synlighet og du som tilbyr økologiske varer, tjenester eller opplevelser kan profilere din bedrift med tekst, bilder og eventuelt logo. Din kartposisjon og dine sertifiseringer og miljømerker vil også bli profilert, samt din egen beskrivelse av det du har å tilby. Du kan selv legge inn søkeord, tag’er, som gjør det lett for kundene dine å finne fram til akkurat deg og dine varer.

Kan oppdatere selv

Løsningen vi lager for Økologisk Norges nye Økoguide, vil gjøre at du som bedrift - når som helst - kan gi oss beskjed om oppdateringer i dine tilbud. Du vil få en lenke der du kan endre, stryke og tilføye det du ønsker i din oppføring i guiden.
Alle dere som er med i guiden, vil få en årlig e-post for egenkontroll og eventuell oppdatering av oppføringen i guiden.

Bli bedriftsmedlem

Som bedriftsmedlem i Økologisk Norge vil du også få gode tilbud fra oss om andre muligheter for å profilere din bedrift, for eksempel med annonser på våre nettsider og i vårt inspirasjonsmagasin Ren Mat.
Vi jobber også med å videreutvikle våre tilbud til alle økobedrifter som vil være med og støtte arbeidet vårt gjennom bedriftsmedlemskap.

Vil du være med i Økoguiden eller har noe på hjertet? Ta kontakt på post@okologisknorge.no

Hvorfor Økoguiden?
Hovedmålet med arbeidet vi gjør er å utvikle og drifte en Økoguide som er attraktiv og brukervennlig for både kunder og tilbydere. På denne måten vil vi bidra til utvikling av en effektiv verdikjede for tilbydere og forbrukere av økologiske varer og tjenester.
Økoguiden er tilrettelagt og optimalisert for mobile enheter, søkemotoroptimalisert, GPS-basert og lett tilgjengelig i form av en progressiv web app (PWA). Den store fordelen med en PWA, er at den også fungerer selv med dårlig nettforbindelse, hvis du har lastet den ned på telefonen din i forkant. Vi lagrer ikke informasjon om brukerne.

 

Les også

Tilbake til toppen