Hopp til innhold

Ren Mat

Ren Mat er vårt medlemsblad og inspirasjonsmagasin for alle som er opptatt av hvor maten kommer fra; artikler og reportasjer om ekte mat, oppskrifter og tips til en grønnere hverdag.

Våren 2020 setter vi grønn drikke i søkelyset. Det bruser hos norske drikkeprodusenter for tiden. Nordmenn har fått øynene opp for vannkefir, kombucha, sider og brygg av ville vekster. Samtidig stuper melkesalget og havremelka blir stadig mer populær. Må Dagros vike, eller representerer det nye markedet en mulighet næringa kan dra nytte av? 

Ærlig mat

Ren Mat skriver om de som har en ærlig tilnærming til mat og råvarer og forsøker å gi forbrukere et bedre og sunnere utvalg. Vi slår av og til hardt ned på juksemat, fordi vi mener juks ikke lønner seg. Det er ikke lett å være forbruker i dag, og vi ønsker å støtte oppom de som gjør det litt enklere for oss å ta riktigere valg, enten de er importører, produsenter eller butikker, i tillegg til være et magasin som baner vei i denne vellinga. 

Magasinet

Magasinet Ren Mat kommer ut fire ganger i året, fordelt på sesongene. Gjennom gode reportasjer og intervjuer, undersøkende journalistikk og dypere informasjon om mat og råvarer hjelper vi deg som er forbruker å finne de sunne og miljøvennlige alternativene. Ut fra en helhetlig tanke mener vi at mat, så langt som mulig, må produseres på naturens premisser.

Magasinet er i en særstilling i Norge. Det gis ut flere interesseaviser og magasiner som handler om mat, men ingen er så rendyrket på helse, et grønnere liv, økologisk og ekte mat som Økologisk Norge sitt magasin. Bli medlem eller abonnent, så får du bladet i postkassen!

renmat.no

På nettsiden vår renmat.no finner du oppskrifter og artikler om ernæring, råvarer og og nyttige tips. Den blir kontinuerlig oppdatert.
Artikler fra papirutgaven kommer ikke nødvendigvis på nettsiden, eller omvendt, og det er lurt å følge med begge steder.

Følg oss også på Facebook og Instagram, @renmatno, hvor vi legger ut enda mer enn det som kommer i blad og på nett.

 

Vi ønsker deg god lesning!

Tilbake til toppen