Hopp til innhold

Ren Mat

Ren Mat er vårt medlemsblad og alle forbrukeres inspirasjonsmagasin. Vi skriver om ekte mat, bønder, folk med meningers mot og gir dere oppskrifter og tips til en grønnere hverdag.


BLADET 
kommer ut fire ganger i året, fordelt på sesongene. Gjennom gode reportasjer og intervjuer, undersøkende journalistikk og dypere informasjon om mat og råvarer hjelper vi deg som er forbruker å finne de sunne alternativene. Ut fra en helhetlig tanke mener vi at mat, så langt som mulig, må produseres på naturens premisser.

RENMAT.NO blir kontinuerlig oppdatert med oppskrifter og artikler om ernæring og råvarer og og nyttige tips. Alt som står i papirutgaven står ikke nødvendigvis her på nettet, eller omvendt, så det er lurt å følge med begge steder. Følg oss også på facebook og instagram hvor vi legger ut mer utover det som kommer i blad og på nett.

VÅRE VENNER er alle som med en ekte og ærlig tilnærming til mat og råvarene forsøker å gi forbrukerne et bedre og sunnere utvalg. Og alle dere som velger denne maten. Vi slår av og til hardt ned på juksemat fordi vi mener juks ikke lønner seg - ikke i lengden. Det er ikke lett å være forbruker i dag, våre venner er de som gjør det litt enklere for oss å ta riktigere valg, enten de er importører, produsenter eller butikker. Våre venner er de som skjønner at vi har nådd et punkt der nok er nok, et punkt der vi innser at alle må bidra og at alles bidrag faktisk kan gjøre en forskjell. Som dere skjønner; ikke et helt vanlig blad om mat og drikke.

REN MAT
 er i en særstilling i Norge. Det gis ut flere interesseaviser og magasiner som handler om mat, men ingen er så rendyrket på helse, et grønnere liv, økologisk og ekte mat som Økologisk Norge sitt magasin. 

Tilbake til toppen