Fordelene ved å bruke urter og krydder i maten
Krydder og urter har “glemte egenskaper” vi med fordel kan trekke fram i lyset igjen. De kan påvirke både den fysiske og psykiske helsen positivt.
Informasjon
- Dato: 14. feb. 2018 - 17:30
- Sted: Deichmann, Majorstua, Harald Hårfagres gt. 2, 0363 Oslo
- Se kart
- Arrangør: Oslo og omegn økologiske hagebrukslag
Foredraget er arrangert av Oslo og Omegn Økologiske Hagelag og foredragsholder er forfatter Eva Fjeldstad, som har jobbet med ernæring og fordøyelsesrelaterte helseplager i over 10 år. Hun har ugitt bl.a. Takk for maten? : hvorfor og hvordan maten du får kjøpt i norske butikker gjør deg syk (2015) og Takk for maten! Boka som tarmen din har ventet på (2017).
I dette foredraget kan du lære hvordan urtene og krydderne kan påvirke både den fysiske og psykiske helsen positivt ved å sende signaler til hjernen og resten av kroppen direkte og ved å “samarbeide” med tarmbakteriene. I tillegg smaker maten godt med urter og krydder! Og mange av dem er enkle å dyrke i hagen eller verandakassa.
Velkommen til spennende og krydret inspirasjon!