Hopp til innhold


Oslo og omegn økologiske hagebrukslag

I Oslo og omegn økologiske hagebrukslag (OOØH) treffer du entusiastiske mennesker som jobber for mer økologisk mat i parseller, hager og butikker. 

Oslo og omegn økologiske hagebrukslag (OOØH) er et lokallag for Økologisk Norges medlemmer i Oslo og Akershus. Laget arrangerer en rekke kurs, seminarer og møter om økologisk dyrking, deltar på stand, arbeider med skoler og barnehager, har veiledningstelefon, frukt og bærgruppe og arbeider med salg av økologisk mat med mer. 

OOØH driver også Besøkshagen på Geitmyra skolehage i Oslo, en fellesskapsdrevet parsell med 4-årig vekstskifte. Har du lyst til å være med eller bare ta en titt? Sesongen startes rundt månedsskifte februar/mars med beskjæring og avsluttes i november med jorddekke. I sesongen har vi felles dugnader lørdager fra kl 12. Fra slutten av april til slutten av oktober møtes vi også onsdager fra kl 17. Regner det faller dugnaden ut, eller kan bli flytta til søndag. Ta kontakt med Kjell Erik Onsrud.

Adresse: Oslo kommunale skolehager, Kierschowsgate 9. Inngang ved rødt toetasjes trehus ved rundkjøringa med Uelandsgate.  

 

Besøkshagen på Geitmyra skolehage i Oslo  FOTO: Oslo og omegn økologiske hagebrukslag
Besøkshagen på Geitmyra skolehage i Oslo FOTO: Oslo og omegn økologiske hagebrukslag

 

 

Tilbake til toppen