
Vinterens Ren Mat dedikert til Sápmi
Samisk mat bugner av bærekraft og respekt for naturen. Ren Mat gjør et dypdykk i en matkultur som besitter en taus kunnskap som må synliggjøres og brukes for å ivaretas.
Samisk mat bugner av bærekraft og respekt for naturen. Ren Mat gjør et dypdykk i en matkultur som besitter en taus kunnskap som må synliggjøres og brukes for å ivaretas.
Fra i dag kan du høre medlemsmagasinet vårt Ren Mat sin helt nye podkast der du hører på podkast. Gled deg til ti episoder som graver litt dypere i matjorda.
Kvinnelige norske bønder utgjør kun 16 prosent. Hvorfor er det slik? Det skal vi se nærmere på under denne viktige temakvelden 23. september – få din gratisbillett og bli med!
Sikringskost og festmat: Høstens utgave av magasinet Ren Mat ser nærmere på den store kålfamilien. Hva er historien og fremtiden til norske kålsorter og hvordan kan vi dyrke dem økologisk?
Jo nærmere vi er matproduksjonen, desto mer innlysende blir det å ivareta jordas ressurser skånsomt. Sommerens Ren Mat er derfor fylt med urbant landbruk – straks på vei til medlemmer.
Nå er vårutgaven av medlemsbladet vårt Ren Mat er på vei til postkassene. Ren Mat setter i denne utgaven søkelyset på økologiske drikkeprodusenter, dalende melkesalg og likestilling i jordbruket.