
Vinterens Ren Mat på vei
Medlemsbladet vårt er i trykken, og Ren Mat tar et dypdykk i det store blå i vinterutgaven. Havet er viktig for kystnasjonen Norge. Men hvordan skal havressursene forvaltes i fremtiden?
Medlemsbladet vårt er i trykken, og Ren Mat tar et dypdykk i det store blå i vinterutgaven. Havet er viktig for kystnasjonen Norge. Men hvordan skal havressursene forvaltes i fremtiden?
Høstens tema i Ren Mat er honningbier og truede bisamfunn. Bli også med på et dypdykk i universet under føttene våre; jorda, dugnad for sauen og les om forbrukernes stemmerett!
Hvordan vet vi at barnematen er trygg og sunn? Det er ikke bare barnemat å navigere i rett og galt for minstemann. Ren Mat tar et dypdykk i sommerutgaven.
Vårutgaven av Økologisk Norges medlemsblad har plantebasert fokus og helgrønne oppskrifter.
Ren Mat har lest rapporten og snakket med professor Walter Willett fra Harvard og professor Johan Rockström fra Stockholm Resilience Center som har ledet EAT-Lancet kommisjonen.