Hopp til innhold

Landsmøte 2024

Landsmøte og fagtur i Mjøsregionen

Velkommen til årets største begivenhet i Økologisk Norge!

 Landsmøtet 2024 finner sted på hotell Norge Høsbjør i Ringsaker, med økologisk fagtur i Mjøsregionen i forkant.

Les mer om landsmøtet her

Les mer om økologisk fagtur i Mjøsregionen her 

 

 

Landsstyret i Økologisk Norge har beslutta å legge landsmøtet i 2024 til Mjøsregionen. Området er sentralt plassert i landet, lett tilgjengelig med tog og andre transportmidler, og har en rekke spennende økologiske produsenter, foredlere og kunnskapsmiljøer vi gleder oss til å besøke i slutten av april.

Hotell Norge Høsbjør har en flott beliggenhet i terrenget over Brumunddal og det ærverdige hotellet er i seg selv verdt et besøk – vel egnet for en helg med fokus på norsk, økologisk mat og landbruk. Her skal vi stake ut kursen videre for Økologisk Norge som visjon og organisasjon. 

Alle medlemmer i Økologisk Norge er hjertelig velkomne til å delta på både landsmøtet og fagturen i forkant.

Høsbjør Hotell vi tør påstå: et av landets mest eksklusive, i alle fall om man regner med naturen rundt, og utsikten. På toppen mellom Hamar og Brumunddal. Vi tilbyr alt av aktiviter. Det vakre, særpregede og stilfulle hotellet i «Art Nouveau» stil ble første gang åpnet i 1919, og var før siste krig kjent over hele Europa som et turisthotell i europeisk toppklasse, der datidens overklasse gjerne ferierte og rekreerte. I løpet av de siste år er hotellet totalrestaurert og fornyet, slik at det nå i høy grad tilfresstiller den nye tids krav. Restaureringen forener det stilfulle og tradisjonsrike med det moderne og komfortable.

Landsmøte og fagtur 2024

Landsmøtet 2024

Dato: 13. og 14. april

Tid: 8.30 - 18.00 (med festmiddag) og 9.00 - 14.00

Sted: hotell Norge Høsbjør, Høsbjørveien 495, Brumunddal

Påmeldingsfrist 20. mars

 

Økologisk fagtur

Før landsmøtet inviterer vi alle medlemmer til økologisk fagtur:

Dato: 12. april 

Tid: 11.00 - 18.00

Sted: Hamar, Ringsaker og Stange kommuner (Alm østre, Blæstad, Solhatt, Dystvold gård, økologisk mjølkeprodusent Georg Heiberg og hotell Norge Høsbjør) 

Les mer om fagtur her

Krever egen påmelding

Tilbake til toppen