Her finner du mer informasjon om prosjekter og andre arbeidsområder vi jobber med.
Vi vil inspirere barn og unge til å verne om det spiselige biologiske mangfoldet.
Vi dyrker framtida, og hvert år etablerer vi mange nye skolehager i samarbeid med skoler.
Vi jobber for at flere norske bønder produserer økologisk mat, og at det blir større utvalg og forbruk av norske økologiske varer i butikkene.
Økologisk Norge gir ut inspirasjonsmagasinet Ren Mat. Få 100 sider om miljøvennlig mat rett i postkassen, hver sesong.
Økologisk er fortsatt best i test. Får du ikke tak i økologisk? Velg norsk!
Vi jobber med å øke produksjonen av økologiske bønner og erter i Norge.
I prosjektet Åpen økologisk gård inviterer vi gårdbrukere som driver økologisk eller biodynamisk landbruk til å åpne gården sin for publikum.
I 2025 tar Økologisk Norge et stort steg mot å gjøre alders- og sykehjem til levende, bærekraftige møteplasser. Vi lanserer fire pilothager i prosjektet Sansehager for bedre folkehelse.