Hopp til innhold


Avrunding

Oppsummering og eventuell gjennomgang av gruppeoppgave/praksisrapport.

Type
Klasseromsøkt.

Tidsbruk
45 min + eventuelle forberedelser.

Målsetning
Elevene skal oppleve relevans mellom teorien de har gjennomgått og praksisen de har utført og ha oppnådd en forståelse for hva det spiselige biomangfold er for noe og hva vi kan gjøre for å bevare det for framtida.

RMF01-03 
Kompetansemål etter råvare, produksjon og kvalitet
- (...) reflektere over hvordan ressursene kan utnyttes på best mulig måte

Kompetansemål etter bransje og arbeidsliv
- gjøre rede for etiske problemstillinger knyttet til produksjon og handel med mat og drikke

KOS02-01
Kompetansemål etter bransje og arbeidsliv
- (...) reflektere over hvordan ressursene kan utnyttes på best mulig måte
- gjøre bærekraftige og etiske valg ved innkjøp, produksjon og avfallshåndtering (...)
- drøfte etiske, praktiske og økonomiske problemstillinger knyttet til produksjon, servering og salg av mat og drikke
-vurdere sammenhengen mellom råvarevalg, produksjonsmetode, lagring, omsetning og bærekraftig produksjon
- (...) reflektere over endringer i
forbruksmønster

BAK02-01
Kompetansemål etter bransje og arbeidsliv
-
gjere berekraftige og etiske val ved innkjøp, produksjon og avfallshandtering (...)
-(...) reflektere over endringar i
forbruksmønster

MPR02-01
Kompetansemål etter bransje og arbeidsliv
-gjere berekraftige og etiske val ved innkjøp, produksjon og avfallshandtering
-(...) reflektere over endringar i
forbruksmønster
- vurdere samanhengen mellom råvareval, produksjonsmetode, lagring,
omsetning og berekraftig produksjon

Fremgangsmåte

  • Gjør deg kjent med innholdet i og gjennomgå Oppsummering

 

Digitale ressurser

Tilbake til toppen