
Introduksjon av temaet - RM Vg1/Vg2
Undervisningsressurser knyttet til temaet det spiselige biomangfoldet, samt tilhørende oppgaver og presentasjon av individuelt hjemmearbeid.

Forberedelser til gårdsbesøk - RM Vg1/Vg2
Ta med elevene på besøk til en biomangfoldig, økologisk gård og lær om matens opprinnelse og bærekraftig matproduksjon. Gjennomgang av hjemmearbeid.

Forberedelser, planlegging og innkjøp - KOS02-01/BAK02-01
Etter gjennomførte gårdsbesøk anbefaler vi å gjennomføre en kjøkkenpraksis knyttet til tematikken, for å omsette teoretisk kunnskap til praktiske ferdigheter. Her kan du som lærer starte planleggingen.

Gjennomgang kjøkkenpraksis KOS02-01
Kjøkkenpraksis og gruppeoppgave. Del gjerne elvene i grupper nå.

Kjøkkenpraksis dag 1 -KOS02-01
Planlegging og utprøving av meny og matretter med lokale råvarer.

Kjøkkenpraksis dag 2 - KOS02-01
Matlaging med fokus på det spiselige biomangfoldet.