Hvorfor velge økologisk? Webinar
Den Norske Turistforening og Økologisk Norge inviterer til webinar.
Informasjon
- Dato: 03. mai. 2021
- Sted: Internett
(Se webinaret live her eller meld deg på.)
Hvordan kan DNTs hytter bidra til å nå DNTs mål hva gjelder bærekraft og miljø gjennom matserveringen på hyttene? Vi trekker opp linjene mellom norsk, lokal og økologisk matproduksjon i nåtid og framtid.
- 1400-1405: Velkommen. Louise Brunborg Næss, DNT og Inge Lindseth, Økologisk Norge
- 1405-1420: Er økologisk mat sunnere? Inge Lindseth
- 1420-1435: Vanlige spørsmål og påstander om økologisk mat og matproduksjon. Markus Hustad, Økologisk Norge
- 1435-1450: På lag med naturen – en bondes perspektiv på bærekraftig og miljøvennlig matproduksjon. Stina Mehus, inspirasjonsbonde i Økoløft
- Pause
- 1500-1515 Bærekraft i matsalen på Gjendesheim? Marius Haugaløkken – Gjendesheim Turisthytte
- 1515-1535: Naturvennlige og økonomisk bærekraftige måltider – hvordan få det til i praksis? Siri Solberg og Ann Kristin Wang, Matvalget
- 1535-1545: Sertifisering av økologisk servering – hvorfor og hvordan. Siri Solberg, Matvalget/Debio
- 1545-1555: Spørsmål, diskusjon og avslutning.
Seminaret er primært rettet mot hyttebestyrere i DNT, men alle med interesse for miljøvennlig og bærekraftig matproduksjon er velkommen til å delta. Det er nødvendig å melde seg på slik at vi får sendt deg lenke til webinaret, samt påminnelse om webinaret.