Hopp til innhold

Webinar

Økologisk bakekurs - Langtidsheving

To dagers kurs som ser nærmere på viktigheten av riktig heving for et godt resultat og godt produkt.

Informasjon

  • Dato: 21. okt. 2025 - 22. okt. 2025
  • Sted: Nofima, Osloveien1, Ås
  • Se kart
  • Arrangør: Nofima AS

Kursinnhold:
Vi utforsker ulike heveteknikker og ser f.eks. på:
*hvilke muligheter vi har med ulike heveteknikker (kaldheving/langtidsheving, direkteheving)
*heving og betydning for bakverkets kvalitet
*hvordan lykkes med ulike heveteknikker
*betydningen av tid og temperatur

Dagene vil bestå av praktisk baking og vi lærer mens vi baker.

Program

  1. 21. okt. 2025 - 08:15
  2. 22. okt. 2025

Kontaktperson

Nils Olav Heggdalsvik
Tilbake til toppen