Hopp til innhold

REN MAT

Slippfest for REN MAT #35 og smaking av villbrygg og naturvin

Velkommen til "grønn smaking" og slippfest for vårutgaven av Ren Mat – en hyllest til de norske produsentene som gjør at vi kan skjenke økologisk i glassene våre.

Informasjon

  • Dato: 11. mar. 2020 - 17:30 - 23:30
  • Sted: Esaias vinbar, Dronningens Gate 27, 0154 Oslo
  • Se kart
  • Arrangør: Ren Mat

Vi starter festen med en smaking av ville brygg og naturvin. Obs! 25 billetter grunnet plass. Etterpå er det slippfest med åpne dører fra kl. 20 – det blir rene priser i baren, musikk fra Bodil Drange Pedersen, DJ Bodda, som snurrer plater, skravling og kanskje litt dansing. Vi selger også den nye utgaven til en trivelig pris💚

Velkommen til grønn smaking på koselige Esaias vinbar ved Domkirken:

Fra natur til glass, ville vekster og kompleks alkoholfri drikke med Villbrygg

Nordisk terroir på flaske! Vi skal lete lenge etter mer spennende drikkevarer enn Villbryggs ville brygg – alkoholfrie og særdeles smakfulle, produsert lokalt i Oslo med ville vekster og økologiske råvarer.

Cornelia Øiestad og Vanessa Krogh fra Villbrygg tar oss med inn i deres verden av ville smaker. Vi får høre om sanking, ville vekster, veien fra naturen til glasset, bryggemetoder og smaker som ennå er ukjente for de fleste.

Det blir smaking på sesongens drikk Skog_02, og vi skal være testpanel for nye drikkeeksperimenter! Spørsmål er bare hyggelig.

Naturvin, biodynamisk vin, vin og mat sammen med Lise Aanes fra Esaias vinbar

Hva er naturvin? Hvorfor biodynamisk vin? Og hvordan kombinere naturvin med mat? Lise Aanes driver Esaias vinbar og har jobbet med kaffe, mat og vin i over ti år. Hun har også ernæringsutdannelse fra The School of Natural Medicine UK, drevet eget cateringselskap, holdt fermenteringskurs og jobbet som kokk i både London og Oslo og tar oss gjennom naturvinens verden.

Denne kvelden forteller hun litt om vin og naturlig vin, alternativt jordbruk i vinmarken og hvordan man pairer vin og mat.

Lise vil også by på smaking av naturlige viner og svarer gjerne på spørsmål vi måtte ha!

Brygg selv på 1-2-3

Som nybegynner i brygging har man ofte mange spørsmål. Øyvind Lindvik fra Bryggselv på Hasle gir oss en innføring i hva vi trenger for å komme i gang, og utstyr og metoder. Selv brygger han både øl og spontangjæret sider og vil fortelle litt om det siste. Her er en ypperlig sjanse til å spørre om alt du lurer på!

Slippfest med åpne dører

Ingen slippfest uten fest! Fra kl. 20 åpner vi dørene for slippfest. Ta på finstasen eller ikke, ta med en venn eller kollega – det blir dj, rene priser i baren og det blir gøy!

BILLETTEN FINNER DU PÅ VIPPS! Foredrag og vinsmaking koster 300 kr, og inkluderer 4-6 smaker, snacks og goodie bag. For å kjøpe billett: I Vipps-appen, trykk på «send» (i gammel versjon "kjøp og betal"), søk opp Økologisk Norge, trykk «utforsk butikken» og finn «Slippfest Ren Mat». – OBS kun 25 billetter, så vær rask😄

Vi gleder oss💚

Kontaktperson

Lotte Shephard
Telefon: 93431908
Tilbake til toppen