Informasjon
- Dato: 20. sep. 2023 - 21. sep. 2023
- Sted: Skjåk Turistheim og Skjåk Mat i Skjåk, Skeimoplassen 8, 2690 Skjåk
- Se kart
- Arrangør: Nofima AS
Kursinnhold:
• Læren om kjøttråvaren til ulike påleggsprodukter
• Tillaging og beregning av saltlake til pålegg
• Hjelpe- og tilsetningsstoffer, hva bør man bruke og hvorfor
• Hvordan virker de ulike ingrediensene i et farseprodukt og pålegg
• Reseptberegning
• Produktevaluering
Kurset vil både være teoretisk og praktisk, vi skal lage påleggsprodukter og evaluere disse i løpet av kurset. Vi skal produsere økologisk pålegg og tradisjonelt pålegg for å vise ulike fremgangsmåter og bruk av ulike ingredienser for å lage best mulig pålegg innen begge kategorier.
Program
- 20. sep. 2023 - 10:00
- 21. sep. 2023
Kontaktperson
Tom Christen Johannessen
E-post: tom.chr.johannessen@nofima.no
Telefon: +47 901 58 783