Hopp til innhold


Økoseminar på Bjerkem og Gourmetkveld

Spennende heldagsseminar med gourmetmiddag

Informasjon

  • Dato: 20. nov. 2020 - 11:00
  • Sted: Kulturgården Bjerkem, Såseggvegen 399, Steinkjer
  • Se kart
  • Arrangør: Økologisk Nord-Trøndelag

Program:
11.00 – 11.45 Registrering og lunsj. Økologisk lunsj-musikk
11.45 – 12.00 Åpning v ordføraren i Steinkjer: Anne Berit Lein
12.00 – 12.45 "Sigmund Kvaløy Sætreng og økofilosofien", med Arne Vinje
12.45 – 13.00 Spørsmål og samtale om tema
13.00 – 13.30 "Helseeffektene av endringene i hvordan vi dyrker maten vår" med Marit Kolby Zinnöker
13.30 – 13.45 Spørsmål og samtale om tema
13.45 – 14.00 Pause
14.00 – 14.45 "Helseeffektene av endret praksis i tilberedning av maten vår" med Marit Kolby Zinnöker
14.45 – 15.00 Spørsmål og samtale om tema
15.00 Vi flytter til buret
15.15 – 16.00 "Hvor sultne er forbrukerne på økologisk mat", med Annechen Bahr Bugge
16.00 – 16.30 Spørsmål og samtale om tema.
17.00 - 20.30 ØkoGourmet - middag for de involverte og dei som ønsker mat både for kropp og sjel
Kostnader:
Full dag Kr 700
Pris pr foredrag kr 100
Lønsj + del I kr 400
Pensjonist betaler berre mat
Medlemmer i Økologisk Norge får 10% rabatt på påmeldingsavgiftene
Info: 95 99 35 69
Påmelding: jakob@bjerkem.com
Påmeldingsfrist: 17.november
Og etter Økoseminaret er det Gourmetkveld på Bjerkem kl 17.00 – 20.30. Stjernekokken Kim Tore Sjøbakk inviterer både seminardeltakarane og andre til økologisk lokalmat/gourmetkveld på Gammellavin på Bjerkem. Påmelding til 95 99 35 69 innan 16. november 2020. Pris: Kommer

 

Kontaktperson

Jakob Bjerkem
Telefon: 95 99 35 69
Tilbake til toppen