Hopp til innhold

Vestfold og Telemark

Bruk av økologiske urter i spekematproduksjon

I bruk av urter som smak og fargegiver i økologiske spekepølser, produsere spekematprodukter med naturlige råvarer og samtidig bevare god kvalitet og ikke minst en god mattrygghet.

Informasjon

  • Dato: 05. nov. 2024 - 06. nov. 2024
  • Sted: Lørdal Gaard (TNT Landskap), Hvittingsfossveien 431, 3092 Sundbyfoss
  • Se kart
  • Arrangør: Nofima AS

Målet med kurset er å gi deltagerne økt kunnskap om bruk av enkelte urter og deres funksjon i spekepølser. På kurset skal vi produsere spekepølser, slik at deltagerne er i stand til å produsere egne produkter etter endt kurs. Deltagerne skal lære om mattrygghet ved bruk av økologiske urter og trygghet i ferdige kjøttprodukter. Kan enkelte urter erstatte bruken av tilsetningsstoff, dette er noe vi skal gå nærmere inn på. (Clean Label)

Program

  1. 05. nov. 2024 - 10:00
  2. 06. nov. 2024

Kontaktperson

Tom Chr Johannessen
Tilbake til toppen