Bruk av økologiske urter i spekematproduksjon
I bruk av urter som smak og fargegiver i økologiske spekepølser, produsere spekematprodukter med naturlige råvarer og samtidig bevare god kvalitet og ikke minst en god mattrygghet.
Informasjon
- Dato: 05. nov. 2024 - 06. nov. 2024
- Sted: Lørdal Gaard (TNT Landskap), Hvittingsfossveien 431, 3092 Sundbyfoss
- Se kart
- Arrangør: Nofima AS
Målet med kurset er å gi deltagerne økt kunnskap om bruk av enkelte urter og deres funksjon i spekepølser. På kurset skal vi produsere spekepølser, slik at deltagerne er i stand til å produsere egne produkter etter endt kurs. Deltagerne skal lære om mattrygghet ved bruk av økologiske urter og trygghet i ferdige kjøttprodukter. Kan enkelte urter erstatte bruken av tilsetningsstoff, dette er noe vi skal gå nærmere inn på. (Clean Label)
Program
- 05. nov. 2024 - 10:00
- 06. nov. 2024
Kontaktperson
Tom Chr Johannessen
E-post: tom.chr.johannessen@nofima.no