Hopp til innhold

Nofima

Kurs i Sylting og fermentering av økologiske grønnsaker

Gi deltakerne grunnleggende kompetanse om sylte- og fermenteringsteknikker.

Informasjon

  • Dato: 24. okt. 2023 - 09:00
  • Sted: Nofima Ås, Osloveien 1, 1430 Ås
  • Se kart
  • Arrangør: Kurset inngår i Økologiprogrammet, finansiert av Landbruksdirektoratet og administrert av Nofima.

MÅLGRUPPE
Produsenter av økologiske grønnsaker, som ønsker å foredle råvarene til økologiske grønnsaksprodukter. Kurset krever ingen forkunnskap.

KURSINNHOLD :
Teknikker, kvalitet og utstyr
Mattrygghet og produksjonshygiene
Demonstrasjon og inspirasjon; syltede og fermenterte grønnsaker
Evt. smaking på deltakernes medbrakte produkter

Kontaktperson

Cecilia Midtsund Kippe
Tilbake til toppen