Hopp til innhold

Økologisk Agder

Årsmøte med foredrag fra Solhatt

Hvorfor skal vi velge økologiske frø? Hva slags sorter kan vi dyrke frø av selv? Kom på årsmøtet vårt og hør foredrag av Jasper Kroon i Solhatt. Gratis for medlemmer!

Informasjon

  • Dato: 07. mar. 2023 - 18:00
  • Påmeldingsfrist: 28. feb. 2023
  • Sted: Bølgen Bærekraftssenter
  • Se kart
  • Arrangør: Økologisk Agder

Vi gleder oss stort over å kunne invitere til foredrag med Solhatt i forbindelse med Økologisk Agders årsmøte. Jasper Koon, faglig leder i Solhatt vil lære oss om hva som kjennetegner økologiske frø, om produksjonen og bruken av økologiske og biodynamiske hagebruksfrø i Norge, om åpenpollinerte/frøfaste sorter, om eldre norske sorter og utenlandske sorter som egner seg til dyrking i Norge og om mye mye mer. Solhatt selger frø som er selektert på avling, men ikke minst også på smak og motstandsdyktighet. 

Vi vil ha et utvalg frø til salgs på arrangementet. 

I pausen før årsmøtedelen serverer vi økologisk suppe fra Tilstede Mat og Mer + te/kaffe og kake. Det hele er gratis for våre medlemmer. Kr. 100 for ikke- medlemmer men medlemskap kan eventuelt tegnes i døra eller her: Bli medlem (okologisknorge.no)

Påmeldingsfristen er 28. februar 2023. Sendes til hilde.finckenhagen@gmail.com eller på sms/telefon til 913 71 104

Håper vi sees den 7. mars kl. 18.00!

Hilsen styret i Økologisk Agder v/Hilde Finckenhagen

Sakspapirer til årsmøtet vil bli lagt ut på fylkeslagets side hos Økologisk Norge: https://okologisknorge.no/om-oss/fylkeslag/oekologisk-agder/

Kontaktperson

Hilde Finckenhagen
Telefon: 913 71 104
Tilbake til toppen