Hopp til innhold

Undeland gard

holder Åpen økologisk gård!

Informasjon

  • Dato: 01. okt. 2022 - 13:00 - 16:00
  • Sted: Lindebrekkevegen 22, Ulvik, Hordaland
  • Se kart
  • Arrangør: Undeland gard, Økologisk Norge
Dette skjer:
Få med deg årets siste blomsterprakt!
Bli med på idyllisk omvisning og selvplukk i den lille blomsteråkeren med storslått utsikt over fjell og fjord. På Undeland Gard i Ulvik finner du en av svært få snittblomstproduksjoner i Norge - og attpåtil økologisk. Produksjonen startet opp i 2021, og omfatter over 30 ulike blomsterslag som selges lokalt og i Bergen.
Program:
13.00-16.00 Åpent for selvplukk av blomster
14.00 og 15.00 Blomstersafari med gartneren
Pris: Gratis omvisning, halv pris på kjøp av blomster (selvplukk)
Ingen påmelding.

Undeland gard

Undeland Gard ligger innerst i Hardangerfjorden, med utsyn over fagre Ulvik - en bygd med lange tradisjoner for hagebruk og gartnerfag. Da passer det fint at vi har valgt å gå mot strømmen i en region preget av beite og fruktdyrking. Siden 2015 har vi dyrket økologiske grønnsaker, urter og blomster. I regnværet, på bakkene, mellom fjord og fjell.

I 2017 startet vi opp Ulvik Andelslandbruk. I 2020 har andelslandbruket blitt fylkets største, og forsørger over 80 familier og flere lokale spisesteder med økologisk “hardangergrønt”.

Fra starten av var vårt mål å synliggjøre verdien av en slik produksjon i vår region. Både for produsent og forbruker. Vi har valgt å satse på en inkluderende og opplevelsesbasert drift, der det pedagogiske og sosiale aspektet ved økologisk grønnsaksdyrking og småskalaproduksjon står i sentrum. Læring og opplevelser i fellesskap, med andre ord!

www.undelandgard.no

Kontaktperson

Are Einari Björklund Skau
Telefon: 22 12 41 03
Tilbake til toppen