Hopp til innhold

Fremtidens Matproduksjon

Fremtidens Matproduksjon

Alle med interesse for landbruket ønskes velkommen til fagseminar på Tynset, hvor det settes fokus på bærekraftig matproduksjon som gir bedre økonomi, jordhelse og dyrehelse.

Informasjon

  • Dato: 11. nov. 2021 - 09:00 - 15:00
  • Sted: Tynset
Gå ikke glipp av fagfolk innen landbruksøkonomi og jordbruk som byr på fremragende kunnskap, og spennende inspirasjonsbønder som gir innblikk i sin gardsdrift. Det blir også fokus på muligheter innen bruk av skog og utmark for ekstra inntjening i landbruket.

Arrangementet er gratis!

PROGRAM

  • Innsjekk, kaffe og kake fra kl. 09:00.
  • Åpning ved avdelingsdirektør Erik Lagethon ved Statsforvalteren i Innlandet
  • Lønnsomheten i ulike landbruksproduksjoner i Fjellregionen, ved Bjørn Aasen rådgiver og autorisert regnskapsfører i Vekstra
  • Dårlig jordstruktur rammer bonden hardt – tips til hvordan bedre jordkulturen, ved Kari Bysveen, rådgiver NLR Innlandet
  • Lunsj
  • #Inspirasjonsbonde Embret Rønning: Hvordan egenprodusert grovfôr har bedret økonomien i melkeproduksjonen på 700 m.o.h.
  • #Inspirasjonsbonde Kjersti Rinde Omsted: Matproduksjon som spiller på lag med naturen og gir bedre dyrehelse, erfaringer fra Opaker gård
  • Skogen som ressurs i Fjell-landbruket – muligheter for økt inntjening på skogen, Atle Kalbækken fra Glommen Mjøsen Skog
  • Prosjektet Varme utmarkssenger har gitt ekstra inntekt til bønder – Gudmund Nygård fra Inatur forteller om hvordan du kan gjøre det samme
  • Utdeling av Rørosmeieriets Bærekraftpris

Velkommen!

Arrangementet er et samarbeid mellom Klosser Innovasjon, Sparebank 1 Østlandet, Rørosmeieriet og Landbrukets Økoløft

Kontaktperson

Runa Gidske
Telefon: 41548976
Tilbake til toppen