Hopp til innhold
Økologisk Norge

Vi jobber hjemmefra

Økologisk Norge følger rådene fra myndighetene og er med på dugnaden, ved at alle ansatte jobber fra hjemmekontor. Vår kapasitet til å svare på henvendelser kan derfor bli noe begrenset.

Økologisk Norge er med på den nasjonale dugnaden for å begrense spredning av koronasmitten. I samsvar med Føre var-prinsippet har ledelsen besluttet å innføre hjemmekontor for alle ansatte.

Begrenset kapasitet

Vi i Økologisk Norge følger altså rådene fra myndighetene i forbindelse med koronautbruddet. Vår kapasitet til å svare på henvendelser kan derfor bli noe begrenset. Vi ber om forståelse for dette.

Følger offentlige retningslinjer

Med bakgrunn i den seneste tids utvikling av smitte knyttet til koronaviruset, er vårt landsmøte med fagsamling foreløpig avlyst og utsatt inntil videre. For våre arrangementer generelt følger vi retningslinjene gitt av offentlige myndigheter.
Oppdatert info om anbefalinger ved store arrangementer, finnes hos Folkehelseinstituttet.

Bruk helst direktenummer

Vi vil oppfordre alle som ønsker direkte kontakt med oss pr telefon, til å bruke direktenummer til den enkelte medarbeider. Vårt sentralbord fungerer også via hjemmekontorløsningen, men også her vil kapasiteten være begrenset.

Tilbake til toppen