Hopp til innhold
Økologisk Norge

Seminar for unge økologiske bønder, fagtur og landsmøte

Økologisk Norge inviterer til landsmøte i Stavanger 19.-20. mars. I forkant blir det fagdag og seminar for unge økologiske bønder. 

Vi ønsker alle medlemmer i Økologisk Norge velkommen til årets landsmøte i Stavanger 19.- 20. mars. Vi håper så mange lag som mulighet til å stille med delegater og til å tilbringe trivelige dager i lag med mange økologisk engasjerte mennesker!

I forbindelse med landsmøtet arrangeres det også en gratis fagdag med gårdsbesøk, og en samling for unge økologiske bønder.

17.-18. mars: Seminar for unge økologiske bønder Bli med på gårdsbesøk, foredrag, diskusjoner og middag! Seminar for unge økologiske starter med lunsj torsdag i Stavanger sentrum og avsluttes fredag ved lunsj. I etterkant av arrangementet er det også mulig å delta på fagdag.

18. mars: Fagdag/fagtur Vi starter landsmøtet med en fagdag bestående av debatt, innlegg og besøk hos produsenter i Stavanger og omegn fredag 18. mars. Dagen starter med med lunsj og faglig innlegg på Sølvberget bibliotek i Stavanger sentrum kl. 12:00. Deretter blir det besøk hos økologiske gårder og produsenter før vi avslutter dagen med felles middag for landsmøtedeltagere på Sola strandhotell. Fagturen er gratis, men krever egen påmelding.

19.-20. mars: Landsmøtet Åpningen av landsmøtet finner sted lørdag 19. mars på Sola strandhotell, hvor vi blir hele helgen. Lørdag kveld er det duket for festmiddag! Arrangementet avsluttes med lunsj søndag 20. mars. 

Frist for påmelding til landsmøtet er 1. mars. For mer info og påmelding, se her.
Frist for påmelding til fagdag og fagtur er 7. mars. For mer info og påmelding, se her
Frist for påmelding til seminar for unge økologiske bønder er 10. mars. For mer info og påmelding, se her.

Ved spørsmål, kontakt info@okologisknorge.no

Tilbake til toppen