Hopp til innhold
Økologisk Norge

Landsmøtet er AVLYST

Økologisk Norges landsmøte og fagtur, som skulle vært avholdt i Stavanger 20. - 22. mars er avlyst. Styret håper vi kan avholde landsmøtet før sommeren.

Sett i lys av utviklingen med økt smitterisiko de siste dagene, har landsstyret i Økologisk Norge i dag bestemt at vårt Landsmøte 2020, som skulle ha vært avholdt i Stavanger 21. og 22. mars blir avlyst. Også Fagdagen med fagtur til Randaberg, 20. mars, må avlyses.

Føre var

Landsstyret i Økologisk Norge slår fast at det ikke vil være forsvarlig å avholde landsmøte slik situasjonen er nå. Det er viktig at vi setter et godt eksempel og er føre var.

På ubestemt tid

Landsmøtet blir foreløpig utsatt på ubestemt tid. I følge vedtektene våre skal landsmøtet arrangerer innen juni hvert år, vi håper i første omgang at vi kan avholde nytt møte innen den tid, men det er foreløpig for tidlig å fastsette en dato.

Også den planlagte Fagturen i forbindelse med Landsmøtet må avlyses. Det samme gjelder vår årvisse utdeling av hedersprisen Årets meitemark må bli utsatt.

 

Om du har bestilt tur, opphold eller annet i forbindelse med landsmøtet som det er mulig å avbestille, ber vi deg om å avbestille dette nå. Vi kommer tilbake til løsninger for utgifter lagene og de tillitsvalgte har hatt i forbindelse med landsmøtet.

Takk til fylkeslaget

Styret og staben i Økologisk Norge vil benytte anledning til å takke fylkeslaget Økologisk Rogaland for all tid og arbeid de har lagt ned i forbindelse med landsmøtet og fagturen vår. Vi håper at vi får mulighet til å besøke Rogaland snart igjen.

Tilbake til toppen