Hopp til innhold

Julegavetips: Gi bort en gave og støtt vårt arbeid

Vil du gi bort en gave med mening i år? Gled noen med en gave som støtter vårt arbeid og bidra til mer økologisk mat og landbruk i Norge.

Jula nærmer seg med stormskritt, og for stadig flere av oss blir adventstiden brukt i et evig jag etter den perfekte gaven til de som har alt. Og det ser ikke ut til at korona-året har lagt noen demper på kjøpefesten. Hva med å gi bort en gave med mening i år? Ønsker du å bidra til å styrke arbeidet med økologiske mat og landbruk, hvorfor ikke gi et medlemskap i Økologisk Norge til jul? Økologisk Norge arbeider for mer økologisk mat og landbruk i Norge; miljø, helse, rettferdighet for mennesker, dyr og jorda er sentralt. I prosjektene våre jobber vi med med å styrke kunnskap og informasjon om bærekraftig matproduksjon, i tillegg til praktiske prosjekter som jobber direkte med landbruket. Med medlemskapet følger også godt lesestoff, som medlem får du inspirasjonsmagasinet Ren Mat fire ganger i året. 

Julepris på magasinet Ren Mat

Frem mot jul har vi hyggelig pris på årsabonnement på medlemsbladet vårt Ren Mat:
Kr 290 istedenfor kr 390. En fin gave til dem som kanskje ikke
ønsker å være medlem i organisasjonen, men likevel gjerne vil lese magasinet som rendyrker en grønnere livsstil, helse, økologisk og bærekraftig mat. Sjekk ut renmat.no eller send bestilling til abonnement@renmat.no. Vi sender den nyeste utgaven sammen med et gavekort direkte til mottaker, eller til deg. Skriv isåfall mottakers adresse i adressefeltet eller på e-post. PS: Julegavebestillinger må bestilles innen 15.12 for å rekke frem før jul. (Rabatt gjelder kun ordinært abonnement.) 

Økokalender 2021

Økokalenderen utgis hvert år av Økologisk Norge, en kalender med vakre og stemningsfulle bilder fra økologisk matproduksjon rundt om i landet. Årets kalender er intet unntak! Kalenderbildene er laget i postkortformat, bildene kan klippes ut og gjenbrukes etter at månedene er omme. Send bestilling til info@okologisknorge.no.

Handlenett

Hvorfor ikke bruke noe du bærer på hver dag til å si din mening? Handlenettet vårt er produsert fair trade og i økologisk bomull, med slagordet "Er du helt på jordet er du der det skjer!"
Send bestilling til info@okologisknorge.no

Ren Mat plakater

Vi har valgt ut noen favoritter av Ren Mats forsider gjennom årene som kan henges på veggen. Fine som dekorasjoner i en butikk, restaurant, på en kafé eller hjemme på kjøkkenet. Pris per plakat (42 × 59,4 cm ) er kr. 320,- for medlemmer/abonnenter og kr. 420,- for ikke-abonnenter/medlemmer. Porto og papprør til transport er inkludert. 
Forsidene er fotografert av Nadin Martinuzzi.
Send bestilling til info@okologisknorge.no.

Sesongkalenderen

Sesongkalenderen er en vakkert illustrert plakat  som viser økologiske grønnsaker, frukt og bær i sesong til enhver tid av året i Norge. Send bestilling til info@okologisknorge.no.

Hvis du ønsker å motta bestillingen i posten før jul må den være hos oss senest 15. desember. 

Vi ønsker alle en god økologisk jul og førjulstid!

Tilbake til toppen