Hopp til innhold

Økologisk Norge

God økologisk jul!

Vi ønsker våre medlemmer og samarbeidspartnere en riktig god jul og alt godt for det nye året. 

Tusen takk for alle innspill, bidrag og det gode samarbeidet i 2018. Takk for at dere er med og støtter opp om arbeidet for mer økologisk mat og produksjon i Norge!

2018 er året hvor Oikos ble til Økologisk Norge, en prosess som har vart i flere år. Selv om Oikos-navnet har vært kjært for mange, håper vi at navnet Økologisk Norge tydeligere formidler hvem vi er og hva vi står for.

I 2018 har jordbruket i Norge fått kjenne klimautfordringene på kroppen, og bærekraftig matproduksjon er viktigere enn noen gang. Gjennom våre prosjekter og engasjerte medlemmer bidrar Økologisk Norge til et større og bedre utvalg av økologiske matvarer i butikken. Forbruket av økologisk mat fortsetter å øke, men ikke i samme takt som i våre naboland. Regjering og stortingsflertall mener produksjon av økologisk mat må øke i takt med etterspørselen.

Vi har en oppfordring for året som kommer; Spør etter norskproduserte økologiske varer i butikken, da bidrar du til å styrke det norske økologiske jordbruket. Sammen står vi sterkere på veien mot et økologisk Norge!

Ønsker du i tillegg å støtte Økologisk Norge med en julegave? Vi har mange gode planer og prosjektideer, men trenger flere midler for å gjennomføre disse. Benytt «Gi et bidrag» på vår hjemmeside og støtt vårt arbeid ytterligere.

Les mer om våre prosjekter og aktiviteter rundt om i landet på her og i vårt inspirasjonsmagasin Ren Mat på renmat.no

Vi ser fram til felles innsats for økologisk mat og landbruk i 2019, og ønsker med det en riktig god jul og alt godt for det nye året.

 

Julehilsen fra alle oss i Økologisk Norge

Tilbake til toppen