
Bærekraftig mat på tur
- Den Norske Turistforening og vi har flere felles verdier. Vi kan bidra til et bærekraftig reiseliv, sier Børre Solberg, daglig leder i Oikos – Økologisk Norge.
- Den Norske Turistforening og vi har flere felles verdier. Vi kan bidra til et bærekraftig reiseliv, sier Børre Solberg, daglig leder i Oikos – Økologisk Norge.
- Norske forbrukere vil kjøpe mer økologiske mat bare de blir tilgjengelige og markedsført, sier daglig leder Børre Solberg i Oikos – Økologisk Norge. - Og, vi foretrekker norske økovarer.
- Salgstallene for økologiske kjøttprodukter viser at vi lykkes, at vårt prosjekt Økodemo i butikk faktisk virker, sier en storfornøyd prosjektleder Cathrine Andersen.
Utmerkelsen Årets Gulleple blir i år tildelt Aina Bartmann. - Vi håper flere innovative og dyktige fruktbønder ser økte muligheter i økologisk produksjon, sier hun.
- Dere kan spise disse! sier Alvin til kompisene sine og putter blomster fra ruccolaen i munnen. Han er fem år og har vært med i åkeren før.
Ferievikarene på NRK P1+ inviterte prosjektmedarbeider Marte Guttulsrød i studio for å fortelle om andelslandbruk og om hvorfor det har blitt så populært.
Stortinget må sikre en økologisk forsvarlig landbrukspolitikk og mer norskprodusert økologisk mat, sa styreleder Jostein Trøite og fungerende daglig leder Elin Rømo Grande da de møtte til høring på Stortinget.
– Vi er med på å skrive et nytt kapittel om økologisk landbruk, sa flere av deltakerne på kick-off samlingen som markerte starten på storsatsingen Landbrukets ØKOLØFT denne uka.