Informasjon
- Dato: 29. sep. 2022 - 17:00 - 20:30
- Påmeldingsfrist: 29. sep. 2022
- Sted: Amalies hage, Bergen offentlige bibliotek, Strømgaten 6, 5015 Bergen
- Se kart
- Arrangør: Ren Mat, Økoveka Bergen & Økologisk Bergen
I høstutgaven ser vi nærmere på ultraprosessert mat, og derfor har vi troppet sammen et solid panel som kan hjelpe oss å bli litt klokere på temaet👇🏼
«Hel mat vs. ultraprosessert mat – hvordan møter vi utfordringene og sikrer en trygg og god matfremtid»
Vi lager podkaststudio i kafeen til Amalies hage og gjester denne kvelden er:
🌱 Marit Kolby, ernæringsbiolog
🌱 Inge Lindseth, klinisk ernæringsfysiolog Økologisk Norge
🌱 Dorthe Brudvik, direktør for egne merkevarer i Coop
🌱 Erik Halvorsen, økobonde og matskribent
Dørene åpner kl. 17 og vi setter i gang med podkast ca. 17.30. Fra kl. 18.30 blir det servering av litt økologisk smått og godt. Kafeen er åpen for å kjøpe noe godt, økologisk i glasset.
PS: Det blir ikke strømming, men vi publiserer opptaket i Ren Mat-podkast senere.
Påmelding
Arrangementet er gratis, men krever påmelding. Påmeldingen lukkes automatisk 29.9, men det er noen ledige plasser, send sms til Lotte Shephard: tlf. 934 319 08 med navn for å skrive deg opp.
Velkommen!