Hopp til innhold

AVLYST: Økologisk Norge: Landsmøte 2020 - med fagtur

Vi ønsker medlemmer hjertelig velkommen til landsmøte i Stavanger. Vi håper på stor oppslutning og ser frem til hyggelige dager sammen med representanter fra hele organisasjonen!
DESSVERRE AVLYST

Informasjon

  • Dato: 20. mar. 2020 - 22. mar. 2020
  • Sted: Stavanger
  • Se kart
  • Arrangør: Landsstyret i Økologisk Norge

Vi beklager. Landsmøtet er avlyst og utsatt på ubestemt tid pga smittesituasjonen forårsaket av Coronaviruset.

 

Kjøreplan for landsmøtet 2020 finner du her.
Frist for påmelding til landsmøtet er 28. februar. Meld deg på her.
Frist for påmelding til fagdag og fagtur er 9. mars. Meld deg på her

Fagdag/fagtur: Vi starter landsmøtet med en fagdag med debatt, innlegg og besøk hos produsenter i Stavanger, Randaberg og Rennesøy fredag 20. mars. Dagen starter med debatt i Stavanger kl. 11.00, på MS Sandnes, med påfølgende lunsj. Deretter blir det besøk hos økologiske produsenter i Randaberg og faglig innlegg på Alchemilla, drivhuset på Rennesøy. Vi avslutter dagen med felles middag for landsmøtedeltagere på MS Sandnes

Landsmøtet vil bli arrangert på Folkets Hus Stavanger. Åpning av landsmøtet finner sted lørdag 21. mars. Arrangementet avsluttes med lunsj søndag 22. mars. Festmiddagen lørdag 21. mars vil finne sted på MS Sandnes.

Saker som skal behandles på Landsmøte (nedlastbare linker kommer)

Sakspapirer sendes alle landsmøtedeltagerne på e-post senest to uker før landsmøtet.


Se vår veileder for deltagelse på landsmøtet i Økologisk Norge for mer informasjon om landsmøtet.

Praktisk informasjon
Landsmøtet er organisasjonenes høyeste organ. Alle medlemmer har tale- og forslagsrett, og de valgte delegatene har stemmerett.

Alle deltagere må ha betalt kontingenten sin i inneværende år!

I følge vedtektene har hvert regionlag rett til tre delegater og hvert fylkeslag har rett til to delegater. Hvert lokallag har rett til en delegat pr. 20 medlemmer, men maksimalt to delegater til sammen. Delegatene velges på årsmøtene i lagene. 

Overnatting, mat og priser
Vi overnatter og spiser lunsj fredag, middag fredag og festmiddag lørdag på båten MS Sandnes. Lunsj lørdag og lunsj søndag spiser vi på Folkets Hus Stavanger. Det er mulig å bestille enkeltrom eller dobbeltrom. Merk at det er noe enkel standard på båten.

Priser:

  • Enkeltrom: 595 kr per natt, inkludert frokost. 
  • Dobbeltrom: 545 kr per natt inkludert frokost. 

Adresse til MS Sandens er: Strandkaien i Vågen, Stavanger sentrum
Adresse til Folkets Hus Stavanger er: Løkkeveien 22, 4008 Stavanger

Reise
Vi oppfordrer alle, så langt det er mulig, til å reise kollektivt og miljøvennlig til landsmøtet. Sjekk blant annet rutetilbud på Vy og Kystbussen.

Vi setter opp felles busstransport i forbindelse med fagturen fredag 20. mars. Fagturen starter med debatt fredag 20. mars kl. 11.00. Selve turen starter i Stavanger kl. 13.00, på MS Sandnes. Skal du være med på faguren fredag 20. mars kan det hende du er nødt til å ankomme allerede torsdag 19. mars. 

Hvem betaler hva?
Økologisk Norge dekker reiseutgifter for alle delegater etter billigste reisemåte (ikke for observatører). Økologisk Norge dekker også alle felles måltider for delegater og observatører under fagturen og landsmøtet.

Lagene betaler selv for delegatenes overnatting med frokost. Observatører betaler sin egen overnatting med frokost (lagene kan velge å dekke dette også). Alle betaler sin egen drikke.

Vi har et begrenset budsjett, så vær vennlig å benytt billigste reisemåte!

Viktige frister:

Har du spørsmål kan du kontakte Elin Rømo Grande (elin@okologisknorge.no / 24 12 41 08) eller Ida Barratt-Due Solum (ida@okologisknorge.no / 24 12 41 07).

Hjertelig velkommen til landsmøte og fagtur 2020!

Program

  1. 20. mar. 2020 - 10:00
  2. 22. mar. 2020

Kontaktperson

Elin Rømo Grande
Telefon: 24 12 41 08
Tilbake til toppen