
Bærekraftig mat på tur
- Den Norske Turistforening og vi har flere felles verdier. Vi kan bidra til et bærekraftig reiseliv, sier Børre Solberg, daglig leder i Oikos – Økologisk Norge.
- Den Norske Turistforening og vi har flere felles verdier. Vi kan bidra til et bærekraftig reiseliv, sier Børre Solberg, daglig leder i Oikos – Økologisk Norge.
- Norske forbrukere vil kjøpe mer økologiske mat bare de blir tilgjengelige og markedsført, sier daglig leder Børre Solberg i Oikos – Økologisk Norge. - Og, vi foretrekker norske økovarer.
- Salgstallene for økologiske kjøttprodukter viser at vi lykkes, at vårt prosjekt Økodemo i butikk faktisk virker, sier en storfornøyd prosjektleder Cathrine Andersen.
Utmerkelsen Årets Gulleple blir i år tildelt Aina Bartmann. - Vi håper flere innovative og dyktige fruktbønder ser økte muligheter i økologisk produksjon, sier hun.
- Dere kan spise disse! sier Alvin til kompisene sine og putter blomster fra ruccolaen i munnen. Han er fem år og har vært med i åkeren før.
Ferievikarene på NRK P1+ inviterte prosjektmedarbeider Marte Guttulsrød i studio for å fortelle om andelslandbruk og om hvorfor det har blitt så populært.