Oppskrifter
Her finner du oppskrifter som bruker råvarer fra det spiselige biomangfoldet. Spis det - ikke mist det!
Her finner du oppskrifter som bruker råvarer fra det spiselige biomangfoldet. Spis det - ikke mist det!
Er du glad i pizza? Her får du forslag til tre ulike pizzabunner med urkorn, to sauser og en rekke toppingforslag.
Dette brødet er laget med sur melk, det gjør det skikkelig saftig og godt. Samme deig kan brukes til rundstykker og pitabrød - sjekk tips!
Flate brød uten gjær har blitt laget over hele verden i tusenvis av år. Små brød det går raskt å lage, som smaker aller best når de er rykende ferske.
Dette er små, tjukke pannekaker som minner litt om lapper. De er laget på syrnet melk som gir de en frisk og god smak.
Risengrynsgrøt er tradisjon hos mange. Bytter du ut risgrynene med byggryn, da får du en kortreist, sunn og skikkelig digg grøt!
Fløyelsgrøt, også kalt smørgrøt, er en norsk tradisjonell grøt laget av mel, smør og melk. Kanskje en ny favoritt til aftensmaten?