Oppskrifter
Her finner du oppskrifter som bruker råvarer fra det spiselige biomangfoldet. Spis det - ikke mist det!
Her finner du oppskrifter som bruker råvarer fra det spiselige biomangfoldet. Spis det - ikke mist det!
Lag en deilig smoothie av rips, solbær, stikkelsbær eller andre bær som trives i vårt klima. Topp gjerne smoothien med granola laget av nøtter, frø og korn.
Nydelig formkake med syrnet melk og frukt eller bær etter eget ønske.
Syltet frukt er en smart måte å lagre frukten på. Denne chutneyen smaker ekstra godt til litt sterke asiatiske retter.
Syltetøy som kokes og legges på steriliserte glass kan holde gjennom hele vinteren så lenge glassene ikke åpnes.
Rørte bære er super enkelt å lage, det går rett og slett ut på å røre sammen bær og sukker.
Få ting slår norske epler på høsten. Eplemos er en super måte å lagre epler på, den kan fryses og brukes på brødskiva, pannekaka eller som dessert.