Hopp til innhold


ØKT 6: Avrunding

Oppsummering og gjennomgang av gruppeoppgave/praksisrapport

Type
Klasseromsøkt.

Tidsbruk
45 min + eventuelle forberedelser.

Målsetning
Elevene skal oppleve relevans mellom teorien de har gjennomgått og praksisen de har utført og ha oppnådd en forståelse for hva det spiselige biomangfold er for noe og hva vi kan gjøre for å bevare det for framtida

Fagrelevans

Forstå mat og drikke som kulturbærer, få forståelse for at råvarer er en avgrenset ressurs og at levemåten til menneskene påvirker naturen, klimaet og samfunnet (RMF01-03, KOS02-01/MPR02-01/BAK02-01) Innsikt i norsk(..)matkultur (..)og at profesjonell matproduksjon setter spor etter seg både i samfunnet og i enkeltmennesker. Forstå hvordan vi kan utnytte de ressursene som finnes lokalt, regionalt og globalt (RMF01-03) utforske nye og ukjente råvarer og reflektere over endringer i forbruksmønster (KOS02-01/MPR02-01/BAK02-01)

Fremgangsmåte

1. Gjør deg kjent med innholdet i og gjennomgå PP4_Oppsummering

Digitale ressurser

Tilbake til toppen