Lærerveiledning Biomangfold - RM VG1/VG2
Her finner du lærerveiledning og støtteark til undervisning i Restaurant- og matfag VG1/VG2 (RMF01‑03, KOS02-01, MPR02‑01, BAK02‑01)
Denne lærerveiledningen inneholder forslag til oppsett og gjennomføring av et undervisningsopplegg om biologisk mangfold fra gård til gaffel for elever ved restaurant- og matfag VG1/ VG2.
Under finner du undervisningsressurser, teori, praksis, forberedelser og oppgaver.
Undervisningsressurser
Her finner du støtteark til undervisningen
Her og her
Her og her
Disse undervisningsressursene er utarbeidet for elevene
Elevhefte 1 Biomangfold
Oppgaver til Elevhefte 1
Elevhefte 2 Kjøkkenpraksis
Elevhefte 1 Biomangfold
Oppgaver til Elevhefte 1
Elevhefte 2 Kjøkkenpraksis