Hopp til innhold


Om Økoguiden

Økoguiden er verktøy for å hjelpe deg til å finne frem til økologiske produsenter, råvarer, serveringssteder, tjenester, opplevelser og annet relevant. Gjennom både kart og søkefunksjon finner du de gode økologiske råvarene i nærheten av deg.

Mobilvennlig webapp

Økoguiden er en webapplikasjon. Om du lagrer nettsiden på hjem-skjermen på smarttelefonen din vil Økoguiden fungere som en ordinær app.

Økologisk Norge drifter Økoguiden. Vi er en ideell medlemsorganisasjon for forbrukere, bønder og bedrifter med interesse for økologisk landbruk, mat og andre produkter, miljø og helse. Bli medlem her.

Nettsidene er utviklet av Frameworks og støttet av Landbruksdirektoratet.

Vil du være med i Økoguiden eller har noe på hjertet? Ta kontakt på okoguiden@okologisknorge.no

Brukervilkår

Aktører som er oppført i Økoguiden har ansvar for å sikre at informasjonen som legges inn er korrekt. Økologisk Norge prøver, så langt det er mulig, å forsikre oss at informasjonen som vises på nettsiden vår er korrekt. Vi kan imidlertid ikke garantere at den alltid er pålitelig og korrekt.

Dersom du finner feil, setter vi stor pris på om du rapporterer det til oss, slik at vi kan rette eller fjerne dem.

Økoguiden inneholder lenker til andre nettsider som eies og drives av andre tredjeparter. Økologisk Norge kan ikke holdes ansvarlig for innholdet på disse eksterne nettsidene.

Økoguiden omtaler tredjeparts produkter og tjenester, inklusive lenker til eksterne nettsider, og dette gjør vi kun for å informere. Dette må ikke betraktes som en godkjenning fra Økologisk Norge.

  • Økoguiden brukes på eget ansvar.
  • Produktene og tjenestene tilbys i eksisterende tilstand og i den grad de er tilgjengelige.
  • Vi tar ikke på oss ansvar for at informasjon er korrekt eller påliteligheten til informasjonen, innhold, tjeneste eller vare som tilbys eller annonseres via Økoguiden og heller ikke ansvar for at innholdet på Økoguiden eller eksterne nettsider er aktuell.
  • Alt materiell som lastes ned eller på annen måte mottas ved å bruke Økoguiden, gjøres på eget ansvar.
Tilbake til toppen