Hopp til innhold

Jordbruksforhandlinger

Økologisk i årets jordbruksforhandlinger: Vi vil høre fra deg!

Vi inviterer til digitalt innspillsmøte for medlemmer i Økologisk Norge 16. januar kl. 20-21.30.

Vi har startet på årets innspill på jordbruksforhandlingene og vi vil høre fra deg som medlem, enten du er bonde, forbruker eller annen aktør i matproduksjon og verdikjede.

Velkommen til digitalt møte mandag 16. jan, kl. 20-21.30 for medlemmer i Økologisk Norge.

På møtet vil styreleder Stina Mehus fortelle hvordan Økologisk Norge jobber med jordbruksforhandlingene og hva landsstyret ser på som viktige prioriteringer i år. Etterpå åpner møtet for samtale og innspill i grupper fordelt på produksjon.

Hvert år gir Økologisk Norge sitt innspill til faglagene, et viktig dokument på vegne av økologiske bønder og medlemmer som beskriver situasjonen for økologisk produksjon, hvorfor og hvordan økologisk landbruk er en spydspiss for hele landbruket og hvilke tiltak som kan løfte økologisk produksjon.

I jordbruksforhandlingene kan vi påvirke tilskudd- og støtteordninger, forskningsmidler og satsningsområder, løfte utredningsbehov, målpriser, retningslinjer for samvirkene. 

Innspillet leveres til Norges Bondelag, Norsk Bonde- og Småbrukarlag og Landbruks- og matdepartementet i forkant av jordbruksforhandlingene 2023.

Påmelding og møtelenke:

Send en e-post til runa@okologisknorge.no for påmelding. Møtelenke sendes på e-post. Skriv gjerne hva slags drift du har om du er produsent.

De som ikke har anledning til å delta på møtet, men fortsatt vil komme med innspill, kan sende sitt innspill til runa@okologisknorge.no med frist 22. januar.

 

Tilbake til toppen