Hopp til innhold

Flere skolehager

Håndbok for å starte skolehager

Vil din skole etablere skolehage? Ny utgave av skoleboken er ute nå!

Er du nysgjerrig på hva en skolehage er, eller har du planer om å starte en? Kanskje er du klar til å stikke spaden i jorda med det samme? Og allerede har sådd frø i klasserommet sammen med elevene dine? Eller kanskje du aldri en gang har hørt ordet skolehage før, og er litt nysgjerrig på hva det egentlig innebærer?

Om skolehagehåndboka

Uansett hva som er ditt utgangspunkt kan skolehagehåndboka bidra i etablering og drift av skolehagen. Den er laget for å gi deg svar på det du lurer på. Vårt håp er at boka vil være til hjelp og inspirasjon i oppstartsfasen av en skolehage på din skole.

I denne boka kan du lese om hvordan du kommer i gang med å etablere og drifte en skolehage på egen skole. Dette innebærer alt fra hvordan skolehagen planlegges og etableres fysisk, til hvordan dere som skole og kollegium bør organisere dere for å utløse skolehagens store potensial. Selve undervisningen er selvsagt det viktigste som skjer i skolehagen og du får mange konkrete eksempler og forslag til undervisningsopplegg i hagen. I tillegg kan du lese om hvordan du kommer i gang med selve dyrkingen. Nå er det bare å sette i gang.

  

Bestill håndboka

Bestill håndboka pr mail til info@okologisknorge.no

Pris: 240 kr for medlemmer + porto og eksp. og 350 kr for ikke-medlemmer + porto og eksp.

 

Tilbake til toppen