Oppskrifter
Her finner du oppskrifter som bruker råvarer fra det spiselige biomangfoldet. Spis det - ikke mist det!
Her finner du oppskrifter som bruker råvarer fra det spiselige biomangfoldet. Spis det - ikke mist det!
Multer, også kalt skogens eller fjellets gull, er ville bær proppfulle av C-vitamin!
Pesto er opprinnelig en italiensk saus, og er en super måte å ta i bruk ville vekster og grønne blader på.
Løvetannknopper er et sikkert vårtegn. Steker du de får du super topping til brødskiva!
Visste du at brennesle er sunnere enn spinat? Mange ser på brenneslen som et ugress, men brenneslen er faktisk skikkelig næringsrik. Her finner du oppskriften på en supergod brenneslesuppe.
Urtesalt er salt blandet med urter. Det er veldig godt, og en super måte å bruke ville vekster og urter på. Urtesalt er også hyggelig å gi bort i gave.
Lag te av blader fra bærbusker, urter, og ulike vekster som gir god smak og mye næring!