Hopp til innhold

Hva skal vi spise i framtiden og hvordan får vi det til?

Hvordan skal vi løse utfordringer knyttet til fremtidig matproduksjon? 

Informasjon

  • Dato: 26. sep. 2019 - 18:00
  • Sted: Litteraturhuset i Oslo, Wergelandsveien 29, 0167 Oslo
  • Se kart
  • Arrangør: Økologisk Norge

Verdens matproduksjon står overfor store utfordringer, menneskeskapte klimaendringer truer matsikkerheten både i Norge og verden forøvrig. Økt kunnskap om klimaendringer har skapt usikkerheter rundt hvordan vi skal produsere mat, landbruket må tilpasse seg et endret klima, bidra til utslippsreduksjon og brødfø en stadig økende befolkning. Hva skal til for å produsere bærekraftig mat i Norge i tiden framover? Vi inviterer forskere og interesseorganisasjoner til dialog om hva man bør produsere mat i Norge og hvordan man kan få det til.

Program kommer.

Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Kontaktperson

Børre Solberg
Tilbake til toppen