Hopp til innhold

Vi hjelper deg i gang

Vi hjelper deg i gang

Vurderer du å starte med andelslandbruk, er du nysgjerrig på modellen eller er du allerede involvert i et andelslandbruk og trenger noen råd eller noen å diskutere med?

Da er det bare å ta kontakt med oss i andelslandbruksprosjektet i Økologisk Norge. Se kontaktinfo på bunnen av siden. Vi jobber som nasjonal koordinator for nettverket av andelslandbruk i Norge, på oppdrag fra Landbruksdirektoratet.

Vi bidrar med informasjon og veiledning over telefon og epost, og kan også bidra med foredrag på informasjonsmøter og regionale nettverkssamlinger. Husk å avtale tid og sted i god tid! Flere ganger i året arrangerer vi oppstartskurs for de som vurderer å starte opp eller som er i oppstartsfasen. I tillegg arrangerer vi den årlige nettverkssamlingen for andelslandbruk, som er den viktigste møteplassen for erfaringsutveksling og informasjonsdeling.

 

Håndbok for å starte andelslandbruk

Ønsker du å starte et andelslandbruk, eller lurer på om dette er noe for deg? For å komme i gang anbefaler vi Håndbok for å starte andelslandbruk.

Håndboka tar for seg gode råd for oppstart og utvikling av organisatoriske, økonomiske og agronomiske aspekter ved andelslandbruket, og er basert på erfaringer fra de første andelslandbrukene i Norge. Sentrale ressurspersoner på feltet har bidratt til boken.

Boka kan bestilles direkte fra Økologisk Norge, og vi sender per post til deg. Boken koster 150 kr for medlemmer i Økologisk Norge, og 250 kr for ikke-medlemmer, pluss porto og administrasjon. Kjøper du håndboka direkte hos Økologisk Norge eller når vi er ute på stand, koster den 150 kr/250 kr. For mer info om håndboka, se her. For info om Økologisk Norge-medlemsskap, se her.

Første utgave av Håndboka kom ut i 2015, den ble så grundig gjennomgått og revidert og andre utgaven kom ut i 2018.

For bestilling, send epost til info@okologisknorge.no

Viktig: Husk å oppgi din postadresse og om du er Økologisk Norge-medlem eller ikke.

 

Tilbake til toppen