Hopp til innhold


Lørenskog økolag

Lørenskog økolag holder til på Skårer gård, en grønn oase i hjertet av Lørenskog.Laget ble stiftet våren 2016 etter initiativ fra Lørenskog bygdemuseum. Det er aktive medlemmer i gruppa i alle aldre, felles for oss er at vi er opptatt av økologisk livsstil og ønsker å tilrettelegge for at barna også skal få delta og lære om dette. Økolaget ønsker å være en grønn møteplass i lokalsamfunnet.

Vi har en dyrkegruppe som i samarbeid dyrker ulike grønnsaker, urter og spiselige blomster ved Skårer gård. Sammen lærer vi mye om dyrking, og det er sosialt og hyggelig å være med.

I løpet av 2017 bygde vi et hønsehus med utegård. Nå er det en stor hønseflokk som trives der, og "hønegruppa" bytter på stell og pass av disse.


I forbindelse med arrangementer på bygdemuseet organiserer vi ulike aktiviteter for barna, vi arrangerer åpen dag og kurs med ulike temaer, og en gang i måneden holder vi søndagsåpen kafé med hjemmelaget økologisk mat og kaker.

Følg oss for oppdatert informasjon og les mer om arrangementene våre på Facebook.

Vi vil gjerne ha flere aktive medlemmer, både i hønegruppa, dyrkegruppa og i økolaget generelt. Ta kontakt hvis du er interessert!

Tilbake til toppen