Økologisk bakekurs / Lamineringskurs – croissant og wienerbrød
- Hvordan lykkes med lamineringsdeiger og typiske utfordringer
Informasjon
- Dato: 09. apr. 2024 - 10. apr. 2024
- Sted: Nofima, Osloveien 1, Ås
- Se kart
- Arrangør: Nofima AS
To dagers kurs som ser nærmere på lamineringsdeiger (f.eks. croissant og wienerbrød). Praktisk kurs der viktige prinsipper, viktighet av råvarekvalitet og typiske utfordringer er i fokus. Ser på forskjellige teknikker og prosesser.
KURSINNHOLD
− Grunnleggende bakeprinsipper
− Ulike baketeknikker for å bygge gode produkter
− Vi ser på ulike produktkategorier innen lamineringsdeiger
− Tips og triks
Program
- 09. apr. 2024 - 08:00
- 10. apr. 2024
Kontaktperson
Lena Langeland
E-post: lena.langeland@nofima.no