Hopp til innhold

Landbrukets Økologikongress

Øko2023

Landbrukets økologikongress er en av landets viktigste møteplasser for bønder, markedsaktører og alle som brenner for mer norsk, bærekraftig matproduksjon.

Informasjon

  • Dato: 07. feb. 2023 - 08. feb. 2023
  • Sted: Thon Hotell Oslo Airport
  • Se kart
  • Arrangør: https://www.oko2023.no/arrangorene

Den 7. og 8. februar 2023 er Thon Hotell Oslo Airport landets viktigste møteplass for bønder, markedsaktører og alle som vil ha mer bærekraftig norsk matproduksjon.  

Økologisk landbruk er en del av løsningen på mange av problemene samfunnet må løse knyttet til ressursbruk, klima, biologisk mangfold og økonomi. Som alt annet landbruk har vi utfordringer som må løses gjennom samarbeid og nytenkning. Landbrukets økologikongress er arenaen der hele verdikjeden møtes for å utveksle kunnskap, ideer og visjoner for å mobilisere til økt produksjon og forbruk av norsk, økologisk mat.

Det blir to dager fullspekket med inspirerende og tankevekkende foredrag der alle ledd i kjeden mellom bonde og bord er representert. Du blir også bedre kjent med den økologiske familien ved å utforske den store utstillingen med produsenter, markedsaktører, forskning og mye annet.

Mellom slaga blir det servert økologiske forfriskninger basert på norske råvarer. For den som velger å bli til middag kan vi garantere et skikkelig festmåltid der vi byr på de mest smaksrike kvalitetsvarene den norske bonden har å by på. 

Velkommen! 

Her sveises nye vennskap sammen med kunnskap og inspirasjon. Som blir til nyskapning for økt salg og produksjon av økologisk mat i Norge. Forskere og foredragsholdere fra inn- og utland bringer ideer og kunnskap som inspirerer oss til å skape mer.

Programmet finner du her: Program — Landbrukets økologikongress 2023 (oko2023.no)

Program

  1. 07. feb. 2023
  2. 08. feb. 2023
Tilbake til toppen