Trasti & Trine
I tillegg til fantastiske naturopplevelser, kan man hos Trasti & Trine nyte god økologisk og kortreist mat og bakst. De er sertifisert med Norsk Økoturisme via Hanen, i tillegg til serveringsmerke i sølv hos Debio.
Hos Trasti & Trine lever og jobber de tett på elementene. Gjennom både mørketid og eviglyse sommerdager inviterer de sine gjester til å dele det gode liv i Finnmark. En tur med hundespann i skogen, på vidda eller på elveisen.
Maten de lager og serverer skal stå i stil med naturen og kulturen som omgir stedet. Storslått, men samtidig ekte og naturlig. For å kunne levere matopplevelser av ypperste kvalitet er selvfølgelig gode råvarer helt avgjørende. I respekt for naturen og i tråd med de nordnorske mattradisjonene benytter de i all hovedsak norske, friske og naturlige råvarer. De vil vite hva de serverer, hvor det kommer fra og hvordan det er blitt produsert. Kjøkkenet består derfor av økologiske og / eller kortreiste råvarer. Norge er et langstrakt land og vekstsesongen nord for polarsirkelen er både kort og hard. En del råvarer må derfor fraktes, en miljøbelastning de prøver å minimalisere gjennom å velge økologiske og bærekraftige råvarer. De tøffeste og mest robuste råvarene er likevel de som finnes i naturen rett ved. De som trives i det iskalde havet, på de forblåste viddene, i de barske sommertemperaturene og som trosser den lange, kalde vinterdvalen. Nypoteter fra nabogården, hare fra Sørøya, kongekrabbe fra Barentshavet, rein fra vidda og multer fra hemmeligmyra. Trasti & Trine ønsker at gjestene skal kunne nyte store matopplevleser med god samvittighet.
Stedet har også et bakeri, med økologiske surdeigsbrød og ferske croissanter. Sjekk Facebooksiden for åpningstider.
997 461 975