Hopp til innhold

Informasjon om Økoguiden

Stavanger Ysteri ble etablert av Lise Brunborg i 2015, og ysteriet har sine røtter i tradisjonell håndverksysting.

Stavanger Ysteri

Stavanger Ysteri ble etablert av Lise Brunborg i 2015, og ysteriet har sine røtter i tradisjonell håndverksysting.

Produksjonen foregår i sentrum av Stavanger, og ysteriet er et utstillingsvindu for et nytt og bærekraftig norsk landbruk.

Stavanger Ysteri har fem oster i det faste sortimentet, og alle lages med utgangspunkt i rå kumelk fra Leikvoll Økologiske Gard. 

Ostene brukes av restauranter i hele Norge, som Maaemo i Oslo, Lysverket og Hoggorm i Bergen og Renaa, Tango og K2 i Stavanger. 

Du kan finne ostene i en rekke butikker rundt omkring i landet, og de selger ost gjennom REKO-ringen i Stavanger/Sandnes. Hver torsdag leverer de også ost og meierivarer til restauranter og butikker i Stavanger på sin transportsykkel. Vil du legge inn en bestilling, ta kan du ta kontakt på post@stavangerysteri.no.  Profesjonelle innkjøpere utenfor Stavanger kan bestille via distributøren Matcompaniet. 

 


915 237 177
Tilbake til toppen