Hopp til innhold

Informasjon om Økoguiden

Smalhans, St. Hanshaugens knutepunkt og hele Oslos nabolagsrestaurant, har fokusert på deleretter, naturvin og et stort utvalg av øl siden åpningen i 2012.

Smalhans

Smalhans, St. Hanshaugens knutepunkt og hele Oslos nabolagsrestaurant, har fokusert på deleretter, naturvin og et stort utvalg av øl siden åpningen i 2012.

Dette gjør spisestedet til en perfekt møteplass for de fleste aldersgrupper og anledninger. Smalhans – betyr «knapp levemåte» og var inspirasjonen til hvordan Smalhans ble til. For dem betyr dette å finne leverandører som leverer kvalitetsvarer til riktig pris, utnytte råvarene til det fulle og egentlig se verdien i noe som andre ser på som verdiløst. De elsker å finne nye måter å bruke naturens vakre produkter på og på denne måten holde seg relevante.

I 2015 fikk de Michelin-guidens  utmerkelse «Bib Gourmand», som står for akkurat det de har jobbet med siden oppstarten i 2012; å servere gode og smaksrike opplevelser til en billig penge.

I dag drives kjøkkenet av Mads Ekrheim og restauranten av Rikard Gunnarsson. Smalhans byr på 2 ulike konsepter i løpet av dagen; dagens husmann -  en enkelt rett som oftest deles på bordet, og et kveldskonsept med et par set-menyer.


22 69 60 00

915 992 749
Tilbake til toppen