Smalhans
Smalhans, St. Hanshaugens knutepunkt og hele Oslos nabolagsrestaurant, har fokusert på deleretter, naturvin og et stort utvalg av øl siden åpningen i 2012.
Dette gjør spisestedet til en perfekt møteplass for de fleste aldersgrupper og anledninger.
Smalhans – betyr «knapp levemåte» og var inspirasjonen til hvordan Smalhans ble til. For dem betyr dette å finne leverandører som leverer kvalitetsvarer til riktig pris, utnytte råvarene til det fulle og egentlig se verdien i noe som andre ser på som verdiløst. De elsker å finne nye måter å bruke naturens vakre produkter på og på denne måten holde seg relevante.I 2015 fikk de Michelin-guidens utmerkelse «Bib Gourmand», som står for akkurat det de har jobbet med siden oppstarten i 2012; å servere gode og smaksrike opplevelser til en billig penge.
I dag drives kjøkkenet av Mads Ekrheim og restauranten av Rikard Gunnarsson. Smalhans byr på 2 ulike konsepter i løpet av dagen; dagens husmann - en enkelt rett som oftest deles på bordet, og et kveldskonsept med et par set-menyer.
915 992 749